+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Penzion a restaurace U Julka Recenzje

Ocena hotelu

83%
Bardzo dobrze

by 14 reviews

  • Personel

    88%
  • Czystość

    81%
  • Wyposażenie

    84%
  • Komfort

    81%
  • Cena

    83%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • podróżujący w pojedynkę
Sortuj według:
Show:

Karel Smolík

grupa przyjaciół, 17.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Výborné prostředí. Cítili jsme se tam jako na zámku. Prostě báječný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 21.4.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
90 %
  • Vše bylo OK, jen jsme nepočítali, že nebude fungovat restaurace, chtěli jsme si dát dobré jídlo a pivko.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 2.10.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel

para, 2.10.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Klára Popová

rodzina ze starszym dzieckiem, 17.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Byli jsme velice spokojeni,obsluha moc milá a příjemná :-)Určitě se tam budeme rádi vracet,velmi doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

p.

dorośli, 7.9.2014

Čeština

  • Cena ogólna
64 %
  • Vstřícný personál. Velké plus, že je v penzionu restaurace.

  • Prach, nečistota na pokoji i soc. zařízení. V době nočního klidu hluk z kuchyně i ostatních pokojů.

Personál
9
Služby
7
Čistota
2
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonim

para, 7.9.2014

Čeština

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Václav Smolík

para, 26.6.2013

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Není co vytýkat,vše bylo k naší plné spokojenosti

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Hana

para, 15.6.2013

Čeština

  • Cena ogólna
78 %
  • Personál velmi ochotný. Jídlo dobré. Hezké prostředí. I když se v podniku konala soukromá akce, na pokojích byl klid a nic nebylo slyšet. Určitě se sem vrátíme.

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
9

JANA a JIŘÍ SKÝPALOVI

para, 30.9.2012

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Ubytování pohodlné, topilo se, voda teplá - vše OK. Ticho, klid - odpočinek, relax na 100%.

  • Jedna večeře - špagety nás zklamaly :-) :-(

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Petra

rodzina ze starszym dzieckiem, 2.8.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
70 %
  • Velmi krásné prostředí pro děti - hřiště, prolézačky... Personál milý.

  • Chybí menší stoleček na pokoji. V den odjezdu jsem museli čekat, dokud někdo nepřijde, abychom mohli odevzdat klíče (v poukazu byl uveden odjezd do 10 hodin)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Petr Kvíz

para, 15.9.2011

Sedlec-Prčice, ČR

  • Cena ogólna
68 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
8
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
7

- Hriczo

dorośli, 20.3.2011

Česká republika

  • Cena ogólna
68 %
  • Tento penzion ve srovnání s hotely na západě mel domácí charakter. Tomu odpovídalo jídlo a chování personále se kterým jsem byl spokojen. Jedinou a ne malou skvrnou byla soukromá akce ze soboty na neděli. Kdy návštěvníci hlučeli do 2hodin do rána což pro mě jako řidiče který má druhý den ráno jet celkem dlouhou cestu nebylo příjemné. Penzion je umístěn kousek u cesty ale zároveň neleží na ní což je jeho velkým plus. Místo je klidné a příjemné.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Radim Novotný

rodzina ze starszym dzieckiem, 30.12.2010

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • Ubytování v tomto penzionu doporučuji pro dobrou polohu nedaleko Červenohorského sedla i města a lázní Jeseník. S pobytem jsme byli spokojeni, personál ochotný a stravování na slušné úrovni. Penzion nabízí i příjemné večerní posezení v myslivecké restauraci.

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.