+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion a restaurace U Julka Bewertungen

Hotelbewertung

83%
Sehr gut

by 14 reviews

  • Personal

    88%
  • Sauberkeit

    81%
  • Ausstattung

    84%
  • Komfort

    81%
  • Preis-leistungverhältnis

    83%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Einzelreisende
Sortieren nach:
Show:

Karel Smolík

Gruppe von Freunden, 17.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Výborné prostředí. Cítili jsme se tam jako na zámku. Prostě báječný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 21.4.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Vše bylo OK, jen jsme nepočítali, že nebude fungovat restaurace, chtěli jsme si dát dobré jídlo a pivko.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonymus

Familie mit kleinen Kindern, 2.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel

Älteres Paar, 2.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Klára Popová

Familie mit Kindern, 17.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byli jsme velice spokojeni,obsluha moc milá a příjemná :-)Určitě se tam budeme rádi vracet,velmi doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

p.

Junges Paar, 7.9.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Vstřícný personál. Velké plus, že je v penzionu restaurace.

  • Prach, nečistota na pokoji i soc. zařízení. V době nočního klidu hluk z kuchyně i ostatních pokojů.

Personál
9
Služby
7
Čistota
2
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonymus

Älteres Paar, 7.9.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Václav Smolík

Älteres Paar, 26.6.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Není co vytýkat,vše bylo k naší plné spokojenosti

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Hana

Älteres Paar, 15.6.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
78 %
  • Personál velmi ochotný. Jídlo dobré. Hezké prostředí. I když se v podniku konala soukromá akce, na pokojích byl klid a nic nebylo slyšet. Určitě se sem vrátíme.

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
9

JANA a JIŘÍ SKÝPALOVI

Älteres Paar, 30.9.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Ubytování pohodlné, topilo se, voda teplá - vše OK. Ticho, klid - odpočinek, relax na 100%.

  • Jedna večeře - špagety nás zklamaly :-) :-(

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Petra

Familie mit Kindern, 2.8.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
70 %
  • Velmi krásné prostředí pro děti - hřiště, prolézačky... Personál milý.

  • Chybí menší stoleček na pokoji. V den odjezdu jsem museli čekat, dokud někdo nepřijde, abychom mohli odevzdat klíče (v poukazu byl uveden odjezd do 10 hodin)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Petr Kvíz

Älteres Paar, 15.9.2011

Sedlec-Prčice, ČR

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Text Stern)

Personál
7
Služby
8
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
7

- Hriczo

Junges Paar, 20.3.2011

Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Tento penzion ve srovnání s hotely na západě mel domácí charakter. Tomu odpovídalo jídlo a chování personále se kterým jsem byl spokojen. Jedinou a ne malou skvrnou byla soukromá akce ze soboty na neděli. Kdy návštěvníci hlučeli do 2hodin do rána což pro mě jako řidiče který má druhý den ráno jet celkem dlouhou cestu nebylo příjemné. Penzion je umístěn kousek u cesty ale zároveň neleží na ní což je jeho velkým plus. Místo je klidné a příjemné.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Radim Novotný

Familie mit Kindern, 30.12.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Ubytování v tomto penzionu doporučuji pro dobrou polohu nedaleko Červenohorského sedla i města a lázní Jeseník. S pobytem jsme byli spokojeni, personál ochotný a stravování na slušné úrovni. Penzion nabízí i příjemné večerní posezení v myslivecké restauraci.

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.