+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Penzion a restaurace U Julka Reviews

Hotel ratings

85%
Very good

by 16 reviews

  • Staff

    89%
  • Cleanliness

    83%
  • Equipment

    86%
  • Comfort

    83%
  • Value for money

    85%
Show reviews written by:
  • other group
Sort by:
Show:

Dana

single traveler, 20.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Kuchyně, jídlo byl skvělé!!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 27.1.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel Smolík

group of friends, 17.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Výborné prostředí. Cítili jsme se tam jako na zámku. Prostě báječný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 21.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
90 %
  • Vše bylo OK, jen jsme nepočítali, že nebude fungovat restaurace, chtěli jsme si dát dobré jídlo a pivko.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

family with young children, 2.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel

mature couple, 2.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Klára Popová

family with older children, 17.7.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Byli jsme velice spokojeni,obsluha moc milá a příjemná :-)Určitě se tam budeme rádi vracet,velmi doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

P.

young couple, 7.9.2014

Čeština

  • Overall rating
64 %
  • Vstřícný personál. Velké plus, že je v penzionu restaurace.

  • Prach, nečistota na pokoji i soc. zařízení. V době nočního klidu hluk z kuchyně i ostatních pokojů.

Personál
9
Služby
7
Čistota
2
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

mature couple, 7.9.2014

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Václav Smolík

mature couple, 26.6.2013

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Není co vytýkat,vše bylo k naší plné spokojenosti

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Hana

mature couple, 15.6.2013

Čeština

  • Overall rating
78 %
  • Personál velmi ochotný. Jídlo dobré. Hezké prostředí. I když se v podniku konala soukromá akce, na pokojích byl klid a nic nebylo slyšet. Určitě se sem vrátíme.

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
9

JANA a JIŘÍ SKÝPALOVI

mature couple, 30.9.2012

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Ubytování pohodlné, topilo se, voda teplá - vše OK. Ticho, klid - odpočinek, relax na 100%.

  • Jedna večeře - špagety nás zklamaly :-) :-(

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Petra

family with older children, 2.8.2012

Česká republika

  • Overall rating
70 %
  • Velmi krásné prostředí pro děti - hřiště, prolézačky... Personál milý.

  • Chybí menší stoleček na pokoji. V den odjezdu jsem museli čekat, dokud někdo nepřijde, abychom mohli odevzdat klíče (v poukazu byl uveden odjezd do 10 hodin)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Petr Kvíz

mature couple, 15.9.2011

Sedlec-Prčice, ČR

  • Overall rating
68 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
8
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
7

- Hriczo

young couple, 20.3.2011

Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • Tento penzion ve srovnání s hotely na západě mel domácí charakter. Tomu odpovídalo jídlo a chování personále se kterým jsem byl spokojen. Jedinou a ne malou skvrnou byla soukromá akce ze soboty na neděli. Kdy návštěvníci hlučeli do 2hodin do rána což pro mě jako řidiče který má druhý den ráno jet celkem dlouhou cestu nebylo příjemné. Penzion je umístěn kousek u cesty ale zároveň neleží na ní což je jeho velkým plus. Místo je klidné a příjemné.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Radim Novotný

family with older children, 30.12.2010

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Ubytování v tomto penzionu doporučuji pro dobrou polohu nedaleko Červenohorského sedla i města a lázní Jeseník. S pobytem jsme byli spokojeni, personál ochotný a stravování na slušné úrovni. Penzion nabízí i příjemné večerní posezení v myslivecké restauraci.

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8