+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion a restaurace U Julka Recenze

Hodnocení hotelu

83%
Velmi dobré

dle 14 recenzí

  • Personál

    88%
  • Čistota

    81%
  • Vybavení

    84%
  • Pohodlí

    81%
  • Poměr cena/kvalita

    83%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • jednotlivec
Seřadit od:
Zobrazit:

Karel Smolík

skupina přátel, 17.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Výborné prostředí. Cítili jsme se tam jako na zámku. Prostě báječný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 21.4.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Vše bylo OK, jen jsme nepočítali, že nebude fungovat restaurace, chtěli jsme si dát dobré jídlo a pivko.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

rodina s malými dětmi, 2.10.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel

dospělý pár, 2.10.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Klára Popová

rodina se staršími dětmi, 17.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme velice spokojeni,obsluha moc milá a příjemná :-)Určitě se tam budeme rádi vracet,velmi doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

p.

mladý pár, 7.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Vstřícný personál. Velké plus, že je v penzionu restaurace.

  • Prach, nečistota na pokoji i soc. zařízení. V době nočního klidu hluk z kuchyně i ostatních pokojů.

Personál
9
Služby
7
Čistota
2
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

dospělý pár, 7.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Václav Smolík

dospělý pár, 26.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Není co vytýkat,vše bylo k naší plné spokojenosti

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Hana

dospělý pár, 15.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Personál velmi ochotný. Jídlo dobré. Hezké prostředí. I když se v podniku konala soukromá akce, na pokojích byl klid a nic nebylo slyšet. Určitě se sem vrátíme.

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
9

JANA a JIŘÍ SKÝPALOVI

dospělý pár, 30.9.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Ubytování pohodlné, topilo se, voda teplá - vše OK. Ticho, klid - odpočinek, relax na 100%.

  • Jedna večeře - špagety nás zklamaly :-) :-(

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Petra

rodina se staršími dětmi, 2.8.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
70 %
  • Velmi krásné prostředí pro děti - hřiště, prolézačky... Personál milý.

  • Chybí menší stoleček na pokoji. V den odjezdu jsem museli čekat, dokud někdo nepřijde, abychom mohli odevzdat klíče (v poukazu byl uveden odjezd do 10 hodin)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Petr Kvíz

dospělý pár, 15.9.2011

Sedlec-Prčice, ČR

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
8
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
7

- Hriczo

mladý pár, 20.3.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Tento penzion ve srovnání s hotely na západě mel domácí charakter. Tomu odpovídalo jídlo a chování personále se kterým jsem byl spokojen. Jedinou a ne malou skvrnou byla soukromá akce ze soboty na neděli. Kdy návštěvníci hlučeli do 2hodin do rána což pro mě jako řidiče který má druhý den ráno jet celkem dlouhou cestu nebylo příjemné. Penzion je umístěn kousek u cesty ale zároveň neleží na ní což je jeho velkým plus. Místo je klidné a příjemné.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Radim Novotný

rodina se staršími dětmi, 30.12.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Ubytování v tomto penzionu doporučuji pro dobrou polohu nedaleko Červenohorského sedla i města a lázní Jeseník. S pobytem jsme byli spokojeni, personál ochotný a stravování na slušné úrovni. Penzion nabízí i příjemné večerní posezení v myslivecké restauraci.

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.